Lai iztīrītu matraci, man vajadzēs 1 sastāvdaļu un 15 minūtes …. Ideāli!

Viena no netīrākajām vietām guļamistabā ir matracis, uz kura guli. Atmirušās ādas daļiņas, putekļi, matiņi, mazi mikroorganismi – tas viss matracī ir sastopams lielā pārpilnībā, tāpēc ir vērts veltīt laiku tā rūpīgai tīrīšanai.

Labi, ka ir veids, kas prasa minimālu piepūli, bet piešķir matracim atjauninātu izskatu un pārsteidzošu svaigumu. Dalāmies ar jums noslēpumā, kas matraču tīrīšanu padarīs par izklaidi!

Kā tīrīt matraci

Šis matraču tīrīšanas līdzeklis ir ļoti lēts un pieejams katrā mājā. Pietiek, ka matraci šādā veidā tīra reizi 2 nedēļās – rezultāts būs lielisks un tīrība saglabāsies ilgu laiku.

Tev vajadzēs:

  • Cepamo sodu
  • Putekļu sūcēju
  • Dažus pilienus iecienītākās ēteriskās eļļas (pēc izvēles)

Lai atjaunotu un atsvaidzinātu matraci, visa tā virsma ir jāapkaisa ar cepamo sodu un jāatstāj uz brīdi. Atkarībā no matrača netīrības pakāpes, soda jāatstāj uz matrača no 15 minūtēm līdz stundai. Tad jums rūpīgi jāizsūc matracis – un viss!

Lasi arī: Kā uzglabāt kafiju, lai tā nezaudē aromātu un garšu. Mācu kaprīzai vedeklai savas virtuves viltības

Soda uzsūks lieko mitrumu, noņems smakas, attīrīs matrača virsmu no patogēnām baktērijām. Ja vēlaties, lai matracis patīkami smaržotu, pirms uzklāšanas pievienojiet sodai pāris pilienus ēteriskās eļļas, piemēram, ar lavandas smaržu. Svaigums ir pārsteidzošs…

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment